Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΑLERT! OΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΆΣΑΝΤ!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ BASHAR ASSAD ΥΠΕΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ….

-->
Σύμφωνα με ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Πρόεδρος Bashar Assad υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αμερικανικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Βηρυτό για θεραπεία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία το νοσοκομείο αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή την είδηση.
Μερικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Άσαντ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που επέδρασε στο μάτι του και σε μέρος του σώματος του.Η κατάσταση του είναι υπό έλεγχο, έχει αποφύγει κάθε κίνδυνο και αναρρώνει, αλλά οι γιατροί τον συμβούλεψαν ότι δεν μπορεί να πλέον να δουλέυει εντατικά για να μην υποστείβ και ισχυρότερο.
Λόγω αυξημένων λιπιδίων χοληστερόλης στο αίμα ή σοβαρής κόπωσης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν έστειλε 3 γιατρούς που ειδικεύονται στον εγκέφαλο για να επιβλέψουν στη θεραπεία του.Δεν θα είναι σε θέση να εκτεθεί σε έντονη κόπωση και συνεχή εργασία.Απαιτείται ξεκούραση έπαιξε ρόλο ότι για έξι χρόνια διευθύνει ένα κράτος που βρίσκεται σ΄εμπόλεμη κατάσταση.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας που είναι στο νοσοκομείο δεν δίνουν οποιαδήποτε πληροφορια και στοιχεία για την υγεία του.Οι πληροφορίες παραμένουν άκρως εμπιστευτικές.Θεωρείται ότι σε μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να συνεχίσει τη δραστηριότητά του υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εκτεθεί σε κόπωση.
Νωρίτερα το περιοδικό «Le Point» είχε αναφέρει πληροφορίες που υποδήλωναν ότι οι πιθανότητες για τη δολοφονία του αλ-Άσαντ είναι μεγάλες, με έντονες φήμες για μια απόπειρα δολοφονίας από σωματοφύλακά του το περασμένο το Σάββατο. «
Εξήγησε το «Le Point», ότι ένας από τους φρουρούς που του είχε ανατεθεί για την προστασία του από πλευράς των ιρανικών Mehdi ονόματι Yacoubi τον πυροβόλησε, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Δαμασκού και βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. «
Το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό, αναφέρει ότι πολλές από τις πηγές διακινούν έντονα ότι « ο Άσαντ μπορεί να είναι ήδη νεκρός , » σημειώνοντας ότι « επίσημα η είδηση για ν΄ανακοινωθεί θα χρειαστούν μέρες μέχρι το συριακό καθεστώς να ρυθμίσει εκ νέου την κατάσταση του πριν από την επιβεβαίωση της δολοφονίας του Άσαντ ή του τραυματισμό τους. « kataeb 27.1.17
Δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε και να διασταυρώσουμε το δημοσίευμα του lepoint που επικαλείται το μέσο.Η συριακή προεδρία διέψευσε ως αβάσιμες και κατευθυνόμενες τις φήμες.
dimpenews.com

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου