Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα

-->
Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του συνεργάτες που μετέβησαν εκεί με την Αστυνομία – Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος του 55χρονου διπλωμάτη

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, επί της Ηρώδου Αττικού 7, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα, Αντρέι Μαλάνιν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διπλωμάτης δεν είχε πάει σήμερα στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Έτσι, συνεργάτες του που ανησύχησαν έσπευσαν στο σπίτι του. Όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα, όπως προβλέπεται.

Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν τον 55χρονο πρόξενο νεκρό. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο πρόξενος Αντρέι Μαλάνιν βρέθηκε στις 17.45′ το απόγευμα. Το διαμέρισμά του βρισκόταν στον τρίτο όροφο 5οροφης πολυκατοικίας. Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου