Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Βέλγιο: Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο Μολενμπέκ

-->

Η βελγική αστυνομία είχε πληροφορίες για την παρουσία υπόπτων που σχετίζονται με τις τρομοκρατικές ομάδες που έδρασαν στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχει ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου στην βελγική περιοχή Μολενμπέκ.

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια και συγκροτήματα, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή σε μεγάλη περίμετρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βελγική αστυνομία είχε πληροφορίες για την παρουσία υπόπτων που σχετίζονται με τις τρομοκρατικές ομάδες που έδρασαν στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες.

Η περιοχή του Μολενμπέκ παρακολουθείται στενά από τις αρχές, καθώς αποτέλεσε την αφετηρία για την έναρξη των μεγάλων αυτών τρομοκρατικών χτυπημάτων, που κόστισαν τη ζωή σε περισσότερα από 160 άτομα συνολικά.

Πάνω από την περιοχή πετά ελικόπτερο, το οποίο συντονίζει την επιχείρηση, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο εισαγγελέας, προκειμένου να δίνει άμεση πρόσβαση στους αστυνομικούς σε οικίες που πρέπει να ελεγχθούν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η αστυνομία έχει προβεί σε πολλές συλλήψεις υπόπτων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον ανακριτή, ώστε να διαπιστωθεί η σχέση τους με τρομοκρατικές οργανώσεις.


ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου