Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αφύπνιση του κώλου !

-->
Υιοθετούμε καταστάσεις ιδέες και πληροφορίες πιο γρήγορα από ότι μια σερβιέτα απορροφά το αίμα μιας χοντρής χορεύτριας σάμπα !

Η ηλιθιότητα της επιφάνειας μας αγγίζει το άπειρο της βλακείας που διέπει όλο το σύμπαν μας !

Θεωρούμε ότι εμείς έχουμε μια αλήθεια ..και οι άλλοι ..οιεχθροι…απλά κοιμούνται…δεν κάνουν κάτι …δεν αντιδρούν!

Μάθαμε να παπαγαλίζουμε ..για επικυρίαρχους , για πεφωτισμένουςαλλά δεν καταφέραμε να πάμε στο μετά ..στο πως και το τι;

Η νέα γενιά μπουκωμενη με επιφάνεια και καμία αμφισβήτηση στην έτοιμη πληροφορία υιοθετεί τον όροχοαξ ..χωρίς να γνωρίζει τι είναι καν η πληροφορία , ποιος την ελέγχει παγκόσμια , ποια τα φίλτρα που επιβάλλονται , ποιες οι γραμμές που δίνονται…και τέλος τέλος… ποια σύμβαση αλήθειας εξυπηρετούν και ποιους;

Δεν θα φιλοσοφησω βαριέμαι πια πολύ…. !

Το σύστημα φροντίζει να χει δημιουργήσει την μεγαλύτερη φάμπρικα δημιουργίας ψευδών ειδήσεων ώστε με δεκανίκια της σελίδες έρευνας των στημένων χοαξ να δημιουργήσουν την ανάγκη της φίμωσης …σε όσους λενε αλήθεια!! ..Αλλιώς το 98% των εβραίικων λόμπι προπαγάνδας ήταν τόσο άχρηστο από την αρχή …και μερικοί πιτσιρικάδες με λεπτό χιούμορ κατάφεραν να ρίξουν τον δράκο ύπνωσης σου !! Χα ρ Χαρ Χαρ….

Η το πιάνεις η το αφήνεις τόσο απλά …και δεν το εξηγώ παραπάνω ..βαριέμαι !!

Ο τραμπ …ένας δισεκατομμυριούχος … που τον άφησε η ελίτ να υπάρξει και να τα βγάλει ..καταφέρνει «δημοκρατικά» να κερδίσει της εκλογές της Αμερικής … και να «νικήσει» τους αντιπάλους ..που υποτίθεται ειναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων ….και όλα αυτά με την ξανθιά φράντζα να ανεμίζει σαν τον λουκυ λουκ!!

Σήμερα δηλώνει απλά… σκληρές θέσεις …δείχνοντας σαν τον νοικοκύρη που έλειπε από την ανθρωπότητα ,..να βάλει τάξη….Μόνο που όλοι οι ηλίθιοι του πλανήτη έχουν ξεχάσει ότι ο καλύτερος τρόπος να φέρεις τάξη στο χαος είναι να ελέγχεις και τοχαος και την τάξη!!

Λέει ο νέος Σούπερ σωτήρας…δεν με νοιάζει η Ελλάδα δεν δίνω μια….χαχαχα…. ήρθε το χάος … έγινε η απάτη … τα πήραν όλα για ένα ανύπαρκτο χρέος ..και τώρα ο νοικοκύρης κλείνει την τρυπά…λογικό .λογικοτατο!!!!!!!…

Γιατί; Γιατί υπάρχουν εκατομμύρια ηλίθιοι που πιστεύουν σε δίπολα… σε μαύρες και λευκές αδελφότητες…(Ποιοι σας τα είπαν; , από που σας τα είπαν ; πόσα έβγαλαν; για την στημένη αφύπνιση σας)σε νεσαρες και άλλες τυχόν μαλακίες….που η χοντρή με την σάμπα της ακούει και γελά τρίβοντας την γεμάτη αίμα σερβιέτα της πάνω στο σκαμπό από δέρμα ρινόκερου σε ένα μπαρ μέσα στοτιμπουκτου!!….βαριέμαι να εξηγήσω παραπάνω πέραν να πω για τελευταία φορά … είναι όλοι μαζί … μας δουλεύουν όλοι μαζί …είναι αυτοί εναντιων εμάς …τους ανθρώπους !!

Αααα αλήθεια ..είπε ο Τραμπ…παίρνουμε την εξουσία από την Ουάσιγκτον και την παραδίδουμε σε εσάς …τους ανθρώπους !!!..Ουαουουου ρε θεεεε…. και εσένα ποιος σου έδωσε την δύναμη να είσαι στο μικρόφωνο; ….βαριέμαι όμως πολύ να συνεχίσω με τον έχω φράντζα ξανθιά και την ανεμίζω με στυλακι …. κοίτα τα χειλάκια μου ..είναι σέξι !!!

Μιας και μιλαμε για Αφύπνιση του κώλου αδερφέ…. φτάσαμε και στον Σωρρα … δολοφονία γίνεται … ο σωρρας βγαίνει στα κανάλια…τους λέμε ψάξτε ρε παπαρες τι έγινε και την είδε ο άλλος σαν πράσινο δρακο… ο Σωρρας κατεβαίνει για κόμμα με το 35% ..και δώσε κλάμα επιτυχίας οι οπαδοί….!!

Κάποιος να αναζητήσει το φελεκι μου το κουτάκι με το lsd που τους έχει ποτίσει όλους αυτούς και δεν θέλουν να δουν ότι ένας κοντός , μαυροτσουκαλος Μογγόλος με προβλήματα ομιλίας τους έπεισε ότι είναι ο Απόλλωνας και Έλληνας Θεός σε αποστολησωτηρίας !!!!

2017 ..και αντι να νικάμε την υπεροντοτητα πληροφορίας αυτή η πουτάνα βγάζει κεφάλια σαν λερναία ύδρα…και όσοι έχουν την δύναμη να δείξουν την όποια μαλακία πληροφορίας υπάρχει σε περισσότερους ανθρώπους τότε αυτή η μαλακισμένη αλήθεια γίνεται και συνείδηση…που πάμε ρε καραμητρωωωω;;;;

Να μιλήσω για κρίση; ….όχι οικονομική ανύπαρκτη είναι αυτή .,,,στημένη,,,κρίση συνείδησης ..κρίση όπως κρίνω ότι αυτό είναι μαλακία αυτό όχι…αυτός είναι ελέφαντας και αυτή μπαλαρίνα…. !!

Τι να πω … ο Τσιπρας ακόμα πρωθυπουργός είναι…. τώρα έχει ένα δίλημμα..4 μνημόνιο η εκλογές … κλείσιμο οι τράπεζες και μετά εκλογές; …εσωτερικός δανεισμός … λίγο ξύλο στις πλατείες …λίγο ντου από μετανάστες και κλείσιμο στα γήπεδα και μετά εκλογές…; ποιος ξέρει ..φτάνει να μην βγει η καρέκλα από τον κώλο του!!!

Και αν βγει τι έγινε; … θα έρθει ο κουλης; ε και ;;…. επειδή θα είναι ο κουλης θα παραδώσουμε κάνα δυο νησιά και λίγο Θράκη;..η επειδή είναι συμφωνημένο χρόνια τώρα;

Καταλαβαίνεις αδερφέ μου τι παίζει; ..σε ποια χώρα να κάνειςαγώνα; για ποιον να κάνεις αγώνα; ..γιατί να κολυμπήσεις στασκατά ; για ποιους να το κάνεις; …είναι πολλά ..είναι πάρα πολλά…και απύθμενος ο κουβάς με τους μαλάκες !!

Απο την άλλη σε ποιο πλανήτη να πας όταν δεν έχεις καικοσμοσκαφος …;;!!

Stranger,,,,

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου