Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη! Γνωστή τραγουδίστρια ανάμεσα στους τραυματίες

-->
Ένοπλος άνοιξε πυρ το μεσημέρι της Δευτέρας σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τουλάχιστον ένα άτομο έπεσε νεκρό από τα πυρά του δράστη, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.
Αν και το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει διευκρινιστεί, τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν τρομοκρατική ενέργεια αλλά έγκλημα εκδίκησης. Ειδικότερα, υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι ο στόχος της επίθεσης ήταν ένας άνδρας που είχε σκοτώσει τον πατέρα του δράστη πριν από περίπου μια δεκαετία.
Επίσης, κάποια τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση, ενώ άλλα μεταδίδουν ότι σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.
Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινό ιατρικό κέντρο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Ντεμέτ Ακαλίν, βρισκόταν στο εστιατόριο και τραυματίστηκε στο χέρι. Η ίδια έγραψε στο twitter ότι πολλοί τραυματίστηκαν από σπασμένα ποτήρια.
Το «Posta» αναφέρει πως η Ακαλίν κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι τη στιγμή των πυροβολισμών και φοβόταν ότι επρόκειτο για μια επίθεση, ανάλογη με αυτή στο κλαμπ «Reina» τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους.
Προηγουμενη ενημέρωση:
Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Κωνσταντινούπολη! Ένοπλος εισέβαλε σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Μπεϊκόζ και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο νεκρός να είναι ο δράστης.
Injuries reported following an armed attack inside a restaurant in's Beykoz area
Προηγούμενη ενημέρωση:
Ενοπλος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για πολλούς τραυματίες
Ενοπλος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσε πριν λίγο η Sabah. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για εστιατόριο στην περιοχή Beykoz.

Υπάρχουν αναφορές για πολλούς τραυματίες, ενώ προς το παρόν δεν έχει διασαφηνιστεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου