Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ζητάνε και τα ρέστα οι Αλβανοί βουλευτές! Επίθεση στην Ελλάδα μετά την πρόκληση από τους στρατιώτες

-->
«Ρατσιστικό κράτος» χαρακτηρίζουν τη χώρα μας Αλβανοί βουλευτές κάνοντας παράλληλα άστοχες συγκρίσεις!
Προκλητικοί εμφανίζονται Αλβανοί βουλευτές καθώς μετά την ενέργεια επτά αλβανικής καταγωγής νεοσυλλέκτων να φωτογραφηθούν εντός στρατοπέδου σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, χαρακτηρίζουν την Ελλάδα «ρατσιστικό κράτος» και προχωρούν σε άστοχες συγκρίσεις
Ο Αλβανός βουλευτής βουλευτής Πύρο Λούταϊ,  έγραψε στο facebook:
«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και  τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του  συμβόλου  του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια  περιοχή της χώρας. Αυτό το είδος πιέσεων από τον Έλληνα ΥΠΑΜ, είναι επαναλαμβανόμενες  και ποταπές, επιπλέον, ασκούνται  προς ένα γείτονα και ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ. Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την  εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των  αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων. Ελπίζουμε σε διπλωματική επίλυση με την ελληνική κυβέρνηση  αυτού του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον».
Οι 7 στρατιώτες, αλλά και ο όγδοος που τράβηξε τη φωτογραφία, αντιμετωπίζουν ποινές που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 5 χρόνια φυλακή, καθώς και στην αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star.gr:


ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου