Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ALERT! Πράκτορες της GRU οργώνουν την Αθήνα – Ακήρυχτος πόλεμος με παγκόσμιες διαστάσεις και η Ελλάδα στο στόχαστρο – Ποιος θα είναι ο επόμενος νεκρός Ρώσος;

-->
Ποιος και γιατί δολοφονεί τους επίσημους απεσταλμένους της Ρωσικής κυβέρνησης και ποιος θα είναι το επόμενο θύμα; Ακήρυχτος πόλεμος με παγκόσμιες συνέπειες μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη με κίνδυνο να συμπαρασύρει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ήδη δόθηκε εντολή από τη Μόσχα να έρθει στην Αθήνα κλιμάκιο της GRU, της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Η GRU ως στοιχείο της Ρωσικής εθνικής ασφάλειας παράγει, αναλύει και συνοψίζει πληροφορίες σχετικά με τη στρατιωτική-πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από την Ρωσία, προβλέποντας το υπό διαμόρφωση ‘’περιβάλλον‘’ , με εκθέσεις στην ανώτατη πολιτική ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στην διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της σχετικά με τις πραγματικές και πιθανές απειλές για τα ρωσικά συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η Ρωσία έχει ένα νεκρό πρέσβη στην Τουρκία, ένας άλλος Ρώσος διπλωμάτης, ο Petr Polshikov, βρέθηκε επίσης νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα την ίδια μέρα, απόπειρα δολοφονίας είχαμε και κατά του Ρώσου Πρέσβη στο Ισραήλ ενώ νεκρός βρέθηκε πριν λίγες ημέρες και Ρώσος ανώτερος αξιωματικός που υπηρετεί σε θέση κλειδί στην μεγάλη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία.

Επίσης η πτώση του Tupolev με ότι αυτό συμβόλιζε, δεν ήταν τυχαία. Φαίνεται πως κάποιοι στέλνουν μήνυμα πολέμου, ένα μήνυμα πως πλέον δεν έχουν άλλη επιλογή από τον «πόλεμο εδώ και τώρα».

Eπιπλέον τη στιγμή αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη, οι διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για το Κυπριακό. Οι ΗΠΑ θέλουν «λύση εδώ και τώρα» με την αποστολή αυτή να την έχει αναλάβει η Β.Νούλαντ.

Υπάρχουν όμως φόβοι σύμφωνα με αμερικανικές πηγές ότι η Ρωσία θα σώσει την Ελλάδα μπλοκάροντας μια «λύση» όπως αυτοί την θέλουν και την εννοούν…

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως πριν λίγους μήνες άλλαξε και ο πρέσβης στην Ελλάδα, καθώς τοποθετήθηκε στη χώρα μας ο Τζόφρεϊ Πάιατ που θεωρείται περισσότερο πράκτορας παρά διπλωμάτης.

Ο Πάιατ έγινε ευρύτερα γνωστός στη διεθνή κοινή γνώμη μόλις διέρρευσε η τηλεφωνική επικοινωνία του με την υφυπουργό Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ όταν μαζί σχεδίαζαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τη διαρροή της τηλεφωνικής επικοινωνίας, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης κυρίως για τη φράση «να πάει να γ***** η ΕΕ»ήρθαν στο φως οι πραγματικές λεπτομέρειές των σχεδιασμών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελαμβάνουν ακόμη και συνεργασία με ένοπλες φασιστικές ομάδες στην Ουκρανία.

Όπως υποστήριξε τότε ο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Σεργκέι Γκαζίεβ, οι ΗΠΑ είχαν ήδη διαθέσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε κόμματα της ουκρανικής αντιπολίτευσης στα οποία συμπεριλαμβάνονται και χρήματα για την αγορά όπλων.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, η Ουάσινγκτον εμφανιζόταν τότε διατεθειμένη να συμμαχήσει ακόμη με τις πιο εξτρεμιστικές δυνάμεις του πολιτικού σκηνικού στην Ουκρανία, όπως το ακροδεξιό και ανοιχτά φιλοναζιστικό κόμμα Svoboda.

«Ο (ηγέτης του Svoboda) Όλεχ Τιαχνίμποχ πρέπει να συναντάται με τον επόμενο πρόεδρο τέσσερις φορές την εβδομάδα» έλεγε χαρακτηριστικά η Νούλαντ, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Παίατ ξεκίνησε τη διπλωματική του καριέρα στην Ονδούρα, όταν η χώρα θεωρούνταν ακόμη ως ένα από τα σημαντικότερα προπύργια της CIA στο Νότιο Ημισφαίριο.

Σύμφωνα μάλιστα με τηλεγραφήματα που ήρθαν στο φως μέσω του Wikileaks έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνταν μέσω της υπηρεσίας εναντίον του Ιράν – όταν ακόμη η Ουάσινγκτον χτυπούσε τα τύμπανα του πολέμου για την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης.

Όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ στην Ευρώπη και τη Βαλτική γεγονός που περιγράψαμε στο άρθρο μας Σκηνικό Γ” Παγκοσμίου Πολέμου στήθηκε στον πλανήτη – Όλα έτοιμα για την γενική ανάφλεξη – Δείτε βίντεο και εικόνες

Ανεξάρτητα του τι θα ειπωθεί επίσημα-εντύπωση προκαλεί που κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν αμέσως για παθολογικά αίτια- ο Β.Πούτιν δεν μπορεί να αγνοεί για πολύ ακόμη το κάλεσμα πολέμου…

Είναι γνωστό πως οι ρωσικές και αμερικανικές υπηρεσίες έχουν όπλα δολοφονίας που δεν εντοπίζονται….

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο , σύμφωνα με πηγές στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και θα κρίνει πολλά για το μέλλον.

Ο Πούτιν σύμφωνα με πληροφορίες φοβάται και νέο μεγαλύτερο κύμα μαζικών «τυχαίων» δολοφονιών Ρώσων, διπλωματών , αξιωματικών, πρακτόρων, αξιωματούχων, καθώς ακόμη και νέες ύποπτες «αεροπορικές τραγωδίες».

Όλοι τους οι Ρώσοι πολίτες τυγχάνουν να είναι σημαίνοντα πρόσωπα της ρωσικής κυβέρνησης ή απλά διάσημοι.

Το πιο συμβολικό χτύπημα ήταν κατά του Αντρέι Καρλόφ. Ο ρώσος πρεσβευτής στην Άγκυρα, ήταν από τους πιο έμπειρους διπλωμάτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μια ήρεμη δύναμη.

Γιατι τα αναφέρουμε όλα αυτά; Διότι κάποιοι ίσως θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, καθώς η σημερινή δολοφονία ανοίγει τον »Ασκό του Αιόλου».

Εξάλλου οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες μας απέδειξαν τόσο στην Ανατολική Ευρώπη, όσο και στην Λ. Αμερική, ότι έχουν τον τρόπο για να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

pentapostagma
katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου