Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις: Εαν ο Σόιμπλε επιμείνει, να πάμε σε εκλογές

-->

«Αν ο Σόιμπλε επιμείνει και φτάσουμε σε τέτοια σύγκρουση νομίζω μια τέτοια απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου να πάμε σε εκλογές είναι σωστή» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας

Τη συζήτηση για εκλογές που προσπαθεί να ξορκίσει η κυβέρνηση με τις επανειλημμένες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα, όπως αυτή που έκανε από την Καλαμάτα την Πέμπτη, επανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Κληθείς να τοποθετηθεί επί των συνεχόμενων δηλώσεων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Βερολίνου να μην υπάρξει επιείκεια για την Ελλάδα, ο κ. Ζουράρις είπε ότι «αν ο Σόιμπλε επιμείνει και φτάσουμε σε τέτοια σύγκρουση νομίζω μια τέτοια απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου να πάμε σε εκλογές είναι σωστή».

««Αλλιώς πάμε σε σύγκρουση με τον Σόιμπλε που δεν είναι θεσμός. Αν προτείνει αντίποινα σε βάρος των Ελλήνων και των ευρωπαϊκών θεσμών, τότε ας τον αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή κοινότητα» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου θα υπάρξει σύγκρουση του Σόιμπλε με όλους τους άλλους.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι «από τη στιγμή που για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια υπάρχει ομοφωνία ευρωπαίων και διεθνών εμπειρογνομώνων για την ορθότητα των ελληνικών θέσεων ο Σόιμπλε είναι απομονωμένος. Αν αντιδράσει θα κάνει πραξικόπημα και πρέπει να τον αντιμεωπίσουμε ως πραξικοπηματία»

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου