Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη δήλωση Γερμανού ευρωβουλευτή: Οι νεκροί στο Βερολίνο είναι της Μέρκελ

-->
Ευθύνες στην καγκελάριο της Γερμανία Άνγκελα Μέρκελ, έσπευσε να ρίξει ένας Γερμανός ακροδεξιός ευρωβουλευτής, για την επίθεση στο Βερολίνο.
«Πότε θα αντεπιτεθεί το γερμανικό κράτος; Πότε τελειώνει αυτή η καταραμένη υποκρισία επιτέλους; Είναι οι νεκροί της Μέρκελ», έγραψε ο Μάρκους Πρέτζελ, ευρωβουλευτής του αντιμεταναστευτικού AfD, στον λογαριασμό του στο Twitter.
Πολλοί του επιτέθηκαν για αυτή την ανάρτησή του, απαντώντας του ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τους νεκρούς από την επίθεση με το φορτηγό που έπεσε πάνω στο πλήθος, σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.
Ανάμεσα σε εκείνους που απάντησαν στον Πρέτζελ ήταν ένας άλλος Γερμανός ευρωβουλευτής. «Οι δηλώσεις σου είναι τόσο χυδαίες, τόσο αηδιαστικές» του έγραψε ο Ντάνιελ Κασπάρι.
Ο επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία και ευρωβουλευτής Μάρκους Πρέτζελ είχε απασχολήσει πριν από ένα χρόνο και πάλι τα Μέσα με αφορμή το προσφυγικό, δηλώνοντας ότι η χώρα του (Γερμανία) θα μπορούσε να απωθεί τους πρόσφυγες από τα σύνορά της πυροβολώντας τους.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου