Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ανοιχτοί 5 σταθμοί του Μετρό για τους αστέγους

-->
Πέντε σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν ανοιχτοί για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες κατόπιν εντολής του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη.
Μάλιστα, οι σταθμοί θα παραμείνουν στη διάθεση των ευάλωτων συμπολιτών μας για το προσεχές 4ημερο και στη συνέχεια, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα αποφασιστεί εκ νέου αν θα υπάρξει και περαιτέρω φιλοξενία. Οι σταθμοί που θα παραμείνουν ανοιχτοί είναι οι εξής: Ομόνοια, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, Συγγρού-Φιξ και Ελαιώνας. 
Ηδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την υποδοχή των αστέγων με τηνεξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ έχει προβλεφθεί να υπάρξει καιιατροφαρμακευτική στήριξη για τους ανθρώπους οι οποίοι θα περάσουν τις νύχτες ψύχους στους πέντε σταθμούς του Μετρό.Ταυτόχρονα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, η οποία μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών της φιλοξενίας των άστεγων συμπολιτών μας. 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου