Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του Τζορτζ Σόρος, ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια

-->
Σημείωση Bad Premonition: Έχουν λυσσάξει με την εκλογή Τράμπ από τον Αμερικάνικο λαό. Αιντε να δούμε αν στο τέλος θα αρκιστεί ή κάτι «περίεργο» θα γίνει και θα πάει πίσω! Το γέγονος πάντως ότι όλη η showbiz, όλοι οι Νεοταξίτες- παγκοσμιοποιοιτές είναι αντίθετοι με αυτή την εκλογή, το γεγονός ότι ξεσηκώνουν όλους τους αλλοδαπούς και όχι μόνο σε διαδηλώσεις εναντίων του Τράμπ και μάλιστα τις περιφρουρούν με όπλα είναι ένα δείγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει…. Υπάρχει μία σύγκρουση παλαιάς και νέας τάξης ή είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος;

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του Τζορτζ Σόρος, ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια

Οι δυνάμεις της Νέας Τάξης ετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση του εκλεκτού της Παλαιάς Τάξης, Ντόναλντ Τραμπ, έτοιμες να προβούν σε δραστικά μέτρα, σε περίπτωση που εκείνος δεν αποδεχθεί, έστω τους βασικούς στόχους της παγκοσμιοποίησης.

Στις ΗΠΑ, οι κομμουνιστές πεμπτοφαλαγγίτες τους Τζορτζ Σόρος με κόκκινες κουκούλες και όπλα στα χέρια ετοιμάζονται ως σύγχρονα SS να επιβάλλουν την θέληση των αφεντικών τους με την βία, εφόσον αυτό χρειαστεί.

Η κάμερα τους έπιασε να περιφρουρούν συγκέντρωση με όπλα, προφανώς κατά του Τραμπ.
Την στιγμή που ο δημοσιογράφος τους ρωτά αν τα όπλα τους είναι αληθινά, του επιτίθενται φραστικά με αισχρές εκφράσεις.

Δείτε το βίντεο:

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου