Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΤΑ… ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Ακόμα και δείγμα από σπέρμα ζητούσε η καφετζού των διασήμων για να κάνει τα ξόρκια της!

-->
Σάλο έχει προκαλέσει στην κοσμική Αθήνα η είδηση της σύλληψης της χαρτορίχτρας με γραφεία στην οδό Καργιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα και στη Νίκαια.
Η 44χρονη γυναίκα και οι συνεργάτες της κατάφερνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των «πελατών» της και να της εκμυστηρεύονται ακόμα και τα πιο προσωπικά τους ζητήματα, από ερωτικά, συναισθηματικά μέχρι και προβλήματα υγείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ζητούσε ακόμα και δείγμα σπέρματος προκειμένου να «δει» αν ο άνδρας που ενδιέφερε την γυναίκα-πελάτισσα την απατά ή αν ενδιαφέρεται ερωτικά για εκείνη ακόμα και αν είναι… καρπερός!
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση αναφέρουν ότι η χαρτορίχτρα είχε τον τρόπο να αντιλαμβάνεται ή και να μαθαίνει τα ευαίσθητα σημεία των «πελατών», να εντοπίζει της αδυναμίες τους και εκεί να επικεντρώνει τις …προβλέψεις της! Όπως έκανε με την γυναίκα που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία. Αρχικά επικεντρωνόταν στο εγγονάκι της που υπεραγαπά η γυναίκα – «πελάτισσα» και στη συνέχεια στον σύζυγό της. Έτσι κατάφερε να της αποσπάσει πάνω από 50.000 ευρώ ενώ απαιτούσε και άλλα 5.500 ευρώ για να… προλάβουν το κακό στον άνδρα της θα ερχόταν σήμερα, 1 Ιουλίου.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου