Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 23 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ!!!

-->
Οι νοητικοί προγραμματιστές του υποσυνείδητου της “μοντέρνας” κοινωνίας χαράζουν βαθιά την αρρωστημένη φύση τους στα εγκεφαλικά κύτταρα μας. Χτυπάνε αλύπητα σε όλα τα επίπεδα με πολλούς τρόπους και ένας από αυτούς είναι τα μελλοντικά γεγονότα που προβάλλουν και θα συμβούν εις βάρος μας. Το βίαιο σοκ στην δυτική κοινωνία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, σφαγιάζουν τους ανθρώπους λες και είναι γίδια.
Ερευνώντας βρήκαμε και αυτή εδώ την απόδειξη με το το μίσος που τρέφουν απέναντι στους ανθρώπους….Εχουν γίνει τόσες πολλές απάτες εναντίον των Γάλλων πολιτών μέσα σε 1,5 χρόνο και δεν λένε να σταματήσουν! Χτυπάνε και ξαναχτυπάνε την συνείδηση γιατί γνωρίζουν ότι οι Γάλλοι είναι ένας λαός που διαχειρίζονται μέχρι ένα σημείο. Όσο περισσότερο τον σοκάρουν τόσο ποιο εύκολα θα μπορέσουν να τον χειραγωγήσουν. Προς το παρών τα πάνε τέλεια με το δόγμα του Σοκ!
Όπως συμβαίνει στις περισσότερες απάτες στη Γαλλία και Αμερική… όλα είναι μπροστά μας και όλα τα έχουν δείξει ή τα βγάζουν επάνω στις ιερές τους ημερομηνίες! Την επίθεση αλα Μπα Κονγκ με την επίθεση στο εστιατόριο που σκοτώθηκαν οι Ιταλοί τουρίστες (το κάναμε άρθρο) μας το δείξανε την προηγούμενη φορά με την ταινία της επίθεσης και την συμμέτοχη των δυνάμεων ασφάλειας.
Έτσι και με την 14-7-16 (777) στην Νίκαια της Γαλλίας μας το ανακοίνωσαν μέσω της ταινίας, η “Ημέρα της Βαστίλης” που κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου 2016, 84 ημέρες ή 2 μήνες και 23 ημέρες πριν την «Ημέρα της Βαστίλης» με την επίθεση του φορτηγού και τον μουσουλμάνο που στα έργα της Σιών έχει ένα στάνταρτ ρόλο…
Κρανίο και Οστά (322)… γιατί στον κόσμο τους όλα είναι ανάποδα! Το επεισόδιο της Νίκαιας είναι άλλη μια ταινία νοητικού προγραμματισμού του υποσυνείδητου της μάζας…μπροστά στα μούτρα του τυφλοπόντικα.
Για άλλη μια φορά βίβα λα Φρανς και βίβα τον τεκτονισμό του Ολάντ! Ο καλύτερος της λέσχης στο σφαγιασμα των Γάλλων πολιτών!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου