Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η νέα δικομματική κυβέρνηση των φοροεισπρακτόρων των Εβραίων και Προτεσταντών του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού

-->
Ο ρόλος της στην υπηρεσία του διεθνούς Σιωνισμού. Δυστυχώς το κείμενο δεν προτείνει καμμία εναλλακτική λύση. Ή μήπως λυση θα ήταν μια κυβέρνηση Τσίπρα, για τον (μελλοντικό) ρόλο του οποίου δεν γίνεται καμμία κουβέντα; Μην ξεχνάμε: Όταν αφήνουμε κάποιον εκτός κριτικής, σημαίνει ότι τον υποστηρίζουμε!
Ενώ η πατρίδα μας βρισκεται υπο την επικινδυνη απειλη ξενων δυναμεων, η τυφλη θεα της μετατρΆπηκε σε μονοφθαλμη πόρνη που άλληθωριζει, δηλαδη το διαβρωμενο συστημα της Δικαιοσυνης της ελεγχεται. Όποιος ελεγχει την Ελληνικη Δικαιοσυνη, μπορει σε μικρο χρονικο διαστημα να αποκτηση την ιδιοκτησια του ελληνικου κρατους. Ποσο τυχαιο μπορει να είναι το γεγονος, που ο υπηρεσιακος Πρωθυπουργος και ο τεως Προεδρος του Συμβουλιου Επικρατειας κ. Πανος Πικραμενος, ο αποφοιτος του Κολεγιου Αθηνων και γιος του ατιμωρητου δωσιλογου της γερμανικης κατοχης, απεφανθη για την νομιμοτητα του Μνημονιου 1 και για την εφαρμογη αυτου; Δεν είναι μηπως ο περιφημος Χριστοφορατος της SIEMENS φιλος του Πικραμενου από το Κολεγιο των Αθηνων και επισης ενας γιος ατιμωρητου δωσιλογου; 

Φαινετα ότι στην Ελλαδα οι Γερμανοι της σημερον αναζητησαν τους επιγονους των πρωην δωσιλογων των Ναζιστων και τους εκαναν συνεργασιμους Δικαστες και Επιχειρηματιες. Ετσι εξασφαλιζεται και η ατιμωρησια αυτων που ανηγουν τον δρομο για την λεηλασια της δημοσιας περιουσιας. Ολοι οι προδοτες προστατευονται από την μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει…

Ο γιος του δωσιλογου της γερμανικης κατοχης Παπακωνσταντινου παραμενει ατιμωρητος για την προδοσια του και το γεγονος αυτό αποτελει εγγυηση και για την ατιμωρησια του φοροεισπρακτορα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου κ. Στουρναρα. Η Ελλαδα στην πραγματικοτητα απειληται από τα διεφθαρμενα ζωα που υπηρετουν πιστα την αλαζονεια και την υπεροψια των βαρβαρων της Τρο’ι’κα και των αφεντικων αυτων.

Η νεα συγκυβερνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι και αυτή μια ληστοσυμμορια που ανελαβε να ξεπουληση ότι ακομη εχει και δεν εχει το ελληνικο δημοσιο και να βαλει χερι τοσο στις καταθεσεις οσο και στα σπιτια των ελληνων πολιτων. Φαινεται ότι η μεγαλη πλειοψηφια του Ελληνων είναι ανικανη να υπερασπισθη ότι της εχει απομεινει. Αφου εχασε ο Ελληνας την δουλεια και το πενιχρο μεροκαματο του και την συνταξη του με τα οποια αγωνιζεται να επιβιωση, σε λιγο θα χασει τις αποταμιευσεις, το σπιτι και τα χωραφια του που ετυχε να διαθετη. Η ληστοσυμμορια της νεας δικομματικης κυβερνηση πηρε εντολη να βαλη χερι στην μικρη και…μεσαια ιδιωτικη περιουσια και εκμε-ταλλευομενη τον φοβο των συγχρονων Ρωμηων εκτελει την εντολη.

Ο μεγαλυτερος εχθρος των Ρωμηων αυτην την στιγμην ειναι ο φοβος, ο οποιος προκυπτει αποκλειστικα από την αγνοια, ότι ο σιωνιστικο-κατευθυνομενος τεραστιος μηχανισμος προπαγανδας είναι αυτος που τους τρομοκρατει μερα και νυχτα. Διατηρει τους Ρωμηους αφ’ ενός ανεκπαιδευτους και αδαεις οσον αφορα τις αρχες των βασικων συστηματων, ενώ αφ’ ετερου τους κρατει σε συγχυση και τους εχει αποδιοργανωμενους και αποσπασμενους σε σκατοθεματα που δεν εχουν καμια πραγματικη σημασια.

Ο μηχανισμος αυτος απειλει τους Ρωμηους με χρεοκοπια, με την εξοδο της Ελλαδος από το ευρω (θα ηταν αυτή στην πραγματικοτητα σωτηριος !), με μισθους Βουλγαριας, με διαμελισμο του εθνικου κορμου, με πεινα και βαζει κάθε τοσο καποιον Καραγκιοζη τους στην πρωτευουσα της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» να το ψελιση για να το αναπαραγουν τα εγκληματικα ΜΜΕ της ελληνικης διαπλοκης.

Σε αυτό τους βοηθουν και οι αθλιοι δωσιλογοι της ληστοσυμμοριας, σαν τον Σαμαρα και τον Βενιζελο. Ο νυν αντιπροεδρος και υπουργος Εξωτερικων της νεας δικομματικης ληστοσυμμοριας είναι ο κυριος υπευθυνος για την εκρηξη στην πατριδα μας της διαφθορας μεσω της ατιμωρησιας, επιβαλλοντας στους Ρωμηους τον εγκληματικο νομο περι ευθυνης Υπουργων…Το κητος της Μοιρασιας Εργων και Μιζων, λογω του επειγοντος των Ολυμπιακων Αγωνων, το κτηνος των υποβρυχιων, το καθαρμα των οικοπεδων, ο δουλοπρεπης Ραγιας ειναι αυτος που υπηρετισε πιστα την διαπλοκη και τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο περισσοτερο από κάθε αλλον. Ο βρυκολακας αυτος αφου κουρεψε τους φτωχους και αφησε τις χαιτες των τοκογλυφων, αφου χαρακτηρισε ολους τους αντιμαχοντες των Μνημονιων σαν γραφικους και τρελους, ο θλιβερος και συγχρονος Εφιαλτης του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, το ανθρωποειδες των εκδοτικων Συγκροτηματων και των τραπεζιτων, περαν από Αντιπροεδρος της ληστοσυμμοριας είναι και Υπουργος Εξωτερικων. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Ο άλλος συγχρονος Εφιαλτης του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, ο Πρωθυπουργος τις Ελλαδος από την 20η Ιουνιου 2012, ο δισεγγονος, από το γενος της μητερας του, της συγγραφεως Πηνελοπη Δελτα, κορης του Εμμανουηλ Μπεναχιμ ‘η Μπενακη και αποφοιτος του Κολλεγιου Αθηνων και μετεπειτα ιδρυτης του κομματος της Πολιτικης Ανοιξης, εξελεγη την 29η Νοεμβριου 2009 προεδρος της Ν.Δ. Ενώ απερριψε για το θεαθηναι το Μνημονιο 1 επιβαλλοντας γραμμη κομματικης πειθαρχιας και ακολουθησε μια αντιπολιτευτικη και αντιμνημονιακη τακτικη, βασισμενη στο αιτημα επαναδιαπραγματευσης του Μνημονιου 1, τελικα ο επιγονος αυτος των Γερμανοτσολιαδων και των Ραγιαδων υπαναχωρησε στις πιεσεις της Γερμανιας και δεσμευθηκε με επιστολη του προς την Ευρωπα’ι’κη Επιτροπη, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ για την λεηλασια της πατριδας του με στηριξη της προδοτικης κυβερνησης Παπαδημου και το κουρεμα των ελληνικων ομολογων (PSI) και των μετρων που συνοδευουν την νεα δανειακη συμβαση (Μνημονιο 2), εγκαταλειποντας ετσι ο Εφιαλτης αυτος την παραμυθενια αντιμνημονιακη πολιτικη του.

Ελληνιδες και Ελληνες!!!


Ότι σας λενε σημερα ο Σαμαρας και ο Βενιζελος και ότι θα σας λενε αυριο τα μελη της νεας δικομματικης ληστοσυμμοριας, είναι όλα Ψεμματα!!! Ότι ακουτε και ότι θα ακουτε θα είναι Ψεμματα!!! Η οικονομικη λεηλασια της Ελλαδος είναι τοσο ιστορικως τελεσιδικη οσο και η Μικρασιατικη καταστροφη!!! Οι σημερινοι ευρωπαιοι εταιροι μας ειναι οι δημιοι του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας!!!

Ως εδώ και μη παρεκει!!! Εγερθητε επιτελους για να πληρωσουν τα σπασμενα εκεινοι που δημιουρησαν την κριση και όχι τα θυματα τους. Εκ των πραγματων επιβαλλεται όχι τοσο η ανακεφαλαιωση των τραπεζων της διαπλοκης αλλα το ριζικο κουρεμα εκατομμυριων στεγαστικων δανειων της χωρας που θα ριξουν ηπια τις τιμες των ακινητων και θα πλησιαζουν τα μετρα της ελληνικης οικονομιας. Επιβαλλονται εκ των πραγματων και οι εθνικοποιησεις των τραπεζων για να διασφαλιστουν ετσι μια για παντα και οι καταθεσεις των πολιτων τερματιζοντας ετσι και την οικονομικη αιμορραγια του ελληνικου λαου. Εάν δεν αντιδρασεται Ελληνιδες και Ελληνες και οι τραπεζικες σας καταθεσεις συντομα θα κουρευθουν…..


του Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen

ΠΗΓΗ:http://www.berlin-athen.eu/

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου