Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κώστας Χαρδαβέλλας: Πάνε να μας μπλέξουν οι Τούρκοι

-->
Στην Ελλάδα εκπαιδεύονται φοβεροί και τρομεροί Κούρδοι τρομοκράτες σε Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κινέττα για να επιτεθούν στην Τουρκία και σε επιλεγμένους στόχους και να τα τινάξουν όλα στον αέρα.
Αυτό το τρελό παραμύθι καλλιεργούνε από χθες οι τουρκικές εφημερίδες κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Εξωτερικών και Τύπου της Τουρκίας για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα στην επικείμενη συνάντηση Ερντογάν – Σαμαρά που θα γίνει 4 του Μάρτη στην Τουρκία.

Στη συνάντηση αυτή όπως έχει δηλωθεί και επίσημα από την τουρκική πλευρά ο Ερντογάν σαν πρώτο θέμα συζήτησης θα βάλει την εκπαίδευση Κούρδων τρομοκρατών στην Ελλάδα.

Φυσικά ο Τούρκος πρωθυπουργός ξέρει ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται σε μια Ελλάδα που καλά καλά δεν έχει τα επαρκή πυρομαχικά για τον δικό της στρατό και τα καύσιμα που χρειάζονται για να κινηθεί ο στόλος στο Αιγαίο. Το μόνο που μας έλειπε είναι να εκπαιδεύουμε τους ξένους τρομοκράτες για επιθέσεις σε ξένα κράτη.

Γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Ερντογάν είναι το ερώτημα. Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση καθώς το τουρκικό κρότος αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ανίκανο να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των Κούρδων και παράλληλα ασκείται έτσι μια πίεση στην Ελλάδα για κορυφαία θέματα όπως είναι η ΑΟΖ στο Αιγαίο, οι τουρκικές διεκδικήσεις στις γκρίζες ζώνες και άλλα θέματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Σε αυτή την τούρκικη ανοησία ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει προετοιμαστεί διπλωματικά να δώσει μια σκληρή απάντηση χαρακτηρίζοντας τις αιτιάσεις Ερντογάν σαν ανοησίες και μια προβοκατόρικη ενέργεια στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που έτσι κι αλλιώς δοκιμάζονται αυτή την εποχή.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου