Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Αναστασίου:Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ Α.Μ.Κ.Α.

-->
Συνταξιούχος, το όνομα που χαίρει άκρας εκτιμήσεως από όλη την κοινωνία μια λέξη μια ιστορία ολόκληρης της ζωής του ανθρώπου που εργάστηκε εντίμως, προσφέροντας έργο στην κοινωνία και στο κράτος, το οποίον ΚΡΑΤΟΣ πρέπει να σεβαστεί και να εκτιμήσει το έργο του τόσων ετών αποδίδοντας του στο ΑΚΕΡΑΙΟΝ ότι δικαιούται.
Δηλαδή, τις συντάξεις του και το ΕΦΑΠΑΞ. Αντί αυτού όμως τα 3-4 τελευταία χρόνια οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους έχουν αρχίσει έναν πόλεμο εναντίον των απομάχων της εργασίας, αφαιρώντας τους τα κεκτημένα δικαιώματα τους. Επιτρέψτε μου να εκφραστώ με την λέξη ξεφτιλίζοντας τους κατεβάζοντας τους στα πεζοδρόμια, να διαμαρτύρονται όχι πια για μια πενιχρή αύξηση, όπως παλαιότερα, αλλά για να μην τους αφαιρέσουν κι άλλο από την ήδη ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ τους.

Αυτές οι πρωτόγονες καταστάσεις με τους συν/χους ούτε στην υποσαχάρια Αφρική δεν συμβαίνουν και με ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. Επιβάλλεται τώρα! Αυτός ο διασυρμός των ΣΥΝ/ΧΩΝ να σταματήσει αμέσως! Κατ' εμέ είναι ένα ειδεχθές έγκλημα διότι όντως καθημερινώς πεθαίνουν και αυτοκτονούν άνθρωποι δυστυχισμένοι και οι πιο πολλοί από αυτούς είναι της ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. Ο ΣΥΝ/ΧΟΣ είναι ένα ΙΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της κοινωνικής ιστορίας ενός ΚΡΑΤΟΥΣ. Εάν δεν το υπολογίζει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ αυτό, τότε δυστυχώς χάθηκε κάθε ίχνος ανθρωπιάς από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ και κατ' επέκταση είναι ΑΝΑΞΙΟΙ να υπηρετούν τον ΛΑΟ και να πάψουν να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι άκρως απαράδεκτο μετά από 30-35-40 χρόνια μόχθου εργασίας να τους αρπάζουν την ίδια τους την ζωή. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δεν θα σωθεί το ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ από τους ΣΥΝ/ΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνεται σε βάρος τους! Ο ΣΥΝ/ΧΟΣ είναι ο ιστός της κοινωνίας μας είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι το ΝΟΥΜΕΡΟ, Ο AMΚΑ ΤΟΥ ΙΚΑ. Κύριοι της πολιτικής είστε εσείς οι υπεύθυνοι, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της καταστροφής των ΧΑΜΗΛ/ΟΥΧΩΝ.

Μην ξεχνάτε κάτι: με την στάση σας αυτή δίνεται το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ στα παιδιά και τα εγγόνια των συν/χουν να μην γίνουν τίμιοι στην ζωή δουλεύοντας τίμια και σκληρά. Διότι θα σκεφθούν ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και σ' αυτούς στο μέλλον. Όταν έρθει η ώρα τους για να πάρουν τη σύνταξη τους σπρώχνοντας τους προς το εύκολο κέρδος και ότι με αυτό συνεπάγεται. Το έχετε σκεφθεί αυτό λίγο κύριοι της πολιτικής ή αν το έχετε σκεφθεί, δεν σαν νοιάζει καθόλου; Με αυτό τον τρόπο καταστρέφεται ότι ιερό και τίμιο υπάρχει στην κοινωνία την ευλογημένη εργασία και την Ελληνική Χριστιανική Ορθόδοξη οικογένεια. Μήπως αυτός είναι ο σκοπός σας; Ή αν δεν είναι πρέπει να κάνετε στροφή 360' Μοιρών;

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου