Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Απίστευτο! Ζητούν υπαλλήλους με απαραίτητο "προσόν" την τεκτονική - μασονική ιδιότητα!

-->


Η παραπάνω αγγελία εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και αρχικά θεωρήσαμε πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο: 
Η έρευνα όμως που κάναμε, απέδειξε πως ο "κύριος" αυτός που ζητάει ΜΟΝΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ για υπαλλήλους (!!!) είναι άκρως υπαρκτό πρόσωπο!

Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη (φωτογραφία), ο οποίος εκτός των άλλων τυγχάνει Πρόεδρος - χρηματοδότης (!!!) της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παγκρατίου! Γι' αυτό μιλάει λοιπόν για "μεγάλο αθλητικό όμιλο στην Αθήνα"!
Αναρωτιόμαστε: Από πότε θεωρείτε...προσόν η τεκτονική ιδιότητα για να εργαστεί κάποιος;
Συνιστά η συγκεκριμένη αντιμετώπιση ρατσισμό και διάκριση σε όσους δεν είναι μασώνοι, ναι ή όχι;



Και η απάντηση του Απόστολου Τσιπίδη.
η δικη μου επισημη τοποθετηση , εαν σας ενδιαφερει, ειναι οτι ουδεποτε αναρτηθηκε τετοια αγγελια απο πλευρας μου, ποτε δεν θα εκανα διακριση ταξικη, φυλετικη, θρησκευτικη,βαπτισθηκα στην εκκλησια της αγιας βαρβαρας στην α.τουμπα θεσσαλονικης, απο γονεις χριστιανους, ποτε δεν θα αρνηθω οτι ειμαι ροδοσταυρος και τεκτονας ειναι τιμη μου, διοτι δεν ειναι ιδιοτητα ουτε και θρησκευμα αλλα μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων με ιδιες ιδεες. προφανως καποιος βαλτος τεκτονας του αθλητικου χωρου θελησε να κανει κακο στην ομαδα που ανελαβα. δεν εχουν προσληφθει τεκτονες στην ομαδα μπασκετ του παγκρατιου και ουτε προκειται παρα μονο , ανθρωποι του μπασκετ ,και τιποτα αλλο. ευχαριστω πολυ

*xg  Οι μυούμενοι στο Μασονισμό ορκίζονται, όπως διάβασα, να τηρήσουν μυστικότητα.
Το να δηλώνει κάποιος ότι είναι Μασόνος και μάλιστα ψηλά στην ιεραρχία μάλλον για παραμύθι μου κάνει περισσότερο.
Ότι  δεν ειναι θρησκευμα-αίρεση πέστα αλλού.

http://www.pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ:http://hellasxg.blogspot.com

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου