Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Brown Brothers Harriman: Η ερώτηση των 64.000 δραχμών - Πότε η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη; - Το ερώτημα πέρυσι ήταν το 'εάν' - Φέτος είναι το 'πότε'

-->
Η ερώτηση των 64.000 δραχμών - όπως λέμε ''του 1 εκατ. δολαρίων'' - είναι το πότε η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη.
Για την επενδυτική Brown Brothers Harriman πάντως, το θέμα είναι πλέον το ''πότε'', σε αντίθεση με το 2011, όπου ήταν το ''εάν''.
Σύμφωνα με το μεγαλοστέλεχος Geoff Cook, η ΒΒΗ ξοδεύει το 80% του χρόνου της να διαβεβαιώνει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά ότι υπάρχουν έτοιμα σχέδια δράσης σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
"Μια έξοδος θα συνδυαστεί πιθανότατα με μια τεραστίων διαστάσεων πολιτική εξέλιξη, αλλά όσο πιο πολύ καθυστερεί, τόσο θα ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν θα είναι τόσο μεγάλο ζήτημα τότε'', τόνισε ο Cook, κατά την ομιλία του σε φόρουμ στο Μονακό.
Ο ίδιος σημείωσε πως ''η αγορά είναι σαν ένα ιστιοφόρο στον αντοιχτό ωκεανό αφού πέσει ο άνεμος. Απλώς δεν υπάρχει κατεύθυνση επί του παρόντος''.

ΠΗΓΗ:www.bankingnews.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου