Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΜΙΝΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟ – Στο Πόρτο Ύδρα με το σκάφος του Υπουργού Άμυνας

-->
Μίνι απόδραση στο Πόρτο Ύδρα κάνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. 

Οι δύο πολιτικοί  σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησαν για το πολυτελές θέρετρο περίπου στις 11:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος μαζί με δύο άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας επιβιβάστηκαν στο μικρό, γρήγορο και ευέλικτο σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo». Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε με τζιν πουκάμισο και ο πρωθυπουργός φορούσε καπέλο. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαμένουν σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Πόρτο Ύδρα όπου σύμφωνα με περίοικους ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται συχνά τα σαββατοκύριακα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους γύρω από την κατοικία όπου έχουν καταλύσει οι δύο άντρες βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Δεν είναι γνωστό αν στην βίλα έχουν φτάσει  και οι οικογένειες του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου ούτε αν ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας θα παραμείνουν στο Πόρτο Ύδρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου