Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Τι θα φέρουν στον πλανήτη μετά την επίθεση στην Ν. Ζηλανδία – Η διαφορά Χριστού και Αλλάχ που θα αποκρύψουν

-->
Αυτά που κανείς δεν σας πει…
«Ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία», «Φρίκη», «Αν είναι δυνατόν», «Οι εικόνες συγκλονίζουν».
Αυτά και άλλα πολλά ακούμε από το πρωί για την, απάνθρωπη, πράγματι επίθεση στην Νέα Ζηλανδία, σε δύο τζαμιά στην πόλη Κράιστσερτς.
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Οι νεκροί είναι δεκάδες!
Το πιο αποτρόπαιο όμως είναι το βίντεο που κατέγραψε με head camera και δημοσίευσε live στο Facebook ένας εκ των δραστών του μακελειού, και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου παρά τις υποτιθέμενες εντατικές προσπάθειες των Αρχών να το κατεβάσουν.
Αυτές οι εικόνες ΠΡΕΠΕΙ να προβάλλονται στον κόσμο. Αυτό γιατί, ως «λύση» στις θρησκευτικού τύπου επιθέσεις, θα παρουσιαστεί η έλευση ενός παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα επιβάλλει την Πανθρησκεία, την συγχώνευση δηλαδή των θρησκειών του πλανήτη, προκειμένου να «απαλειφθούν» δήθεν οι έχθρες, μεταξύ των διάφορων πίστεων.
Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ Χριστού και Αλλάχ:
Ο Χριστός ποτέ δεν έχει δώσει εντολή σφαγιασμών ανθρώπων επειδή δεν δέχονται την Διδασκαλία Του. Αντίθετα ο Αλλάχ-Γιαχβέ δίνει τέτοιου είδους εντολές στο Κοράνι και την Παλαιά Διαθήκη. Όσοι σκοτώνουν, υπό τον Σταυρό, επειδή μισούν τον άλλον για αυτά που πιστεύει, είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους και δρουν εκτός χριστιανικού πλαισίου, όπως το έχει ορίσει ο Χριστός.
Τα λόγια λοιπόν που θα φέρουν τον παγκόσμιο ηγέτη θα είναι, μεν γεμάτα… πόνο και αποτροπιασμό, αλλά ψεύτικα, καθώς θα αποκρύβουν την Αλήθεια του Χριστού, ο οποίος ανέδειξε με τα Λόγια του την ελευθερία που έχει ο άνθρωπος σε σχέση με τα πιστεύω του.
«Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν». Όποιος θέλει είχε πει ο Χριστός, ο οποίος θα αποκλειστεί στην νέα παγκόσμια θρησκεία που ετοιμάζεται.
Και αυτό θα το αποδεχθούν και ιερείς των Εκκλησιών.
Όλοι θα τονίζουν τέτοιες εικόνες, διαρρηγνύοντας στεναχωρημένοι τα ιμάτιά τους, όχι όμως χάριν της αλήθειας και της ελευθερίας των ανθρώπων, αλλά για την πνευματική σκλαβιά τους.
el.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου