Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ» – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ – ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

-->
Την ώρα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την δειλή πολιτική των προκατόχων τους σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ένα ρωσικό σενάριο επιβεβαιώνει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να έχει κάποιος που δεν είναι πολεμοχαρής και επιζητά τον διάλογο.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η απόφαση στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει ληφθεί και αυτή έχει να κάνει με προετοιμασία εισβολής στην χώρα μας. Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αφού περιγράφει τον τρόπο αλλά και τις προετοιμασίες που ήδη γίνονται.
Όπως περιγράφεται, η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση όχι από θάλασσα αλλά από τον Έβρο με σκοπό τον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια, όλο αυτό το σκηνικό έντασης που παρατηρείται στο Αιγαίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από παραπλάνηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η επίθεση θα έχει δύο βασικά συστατικά. Τον αιφνιδιασμό αλλά και την ταχύτητα.
Σε ότι αφορά στο δεύτερο, η ελληνική πλευρά έχει τη δυνατότητα να το ακυρώσει με συνεχείς πτήσεις μαχητικών και κάθε είδους ραντάρ. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι η απόσταση του τελευταίου τουρκικού άρματος από τον ποταμό Έβρο είναι αρκετά μεγάλη, κοντά στα 50-60 χλμ. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, θα φτάσουν στα σύνορα μετά από 5 ώρες περίπου. Αρκετός χρόνος για μία ελληνική απόκρουση.
Ήδη παρατηρούνται κινήσεις του τουρκικού στρατού στη Δ. Θράκη που υποδηλώνουν ετοιμασία αποκλεισμών συγκεκριμένων οδικών αρτηριών ώστε να υπάρξει απρόσκοπτα μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων.
Το σημαντικό είναι ότι για όλα τα παραπάνω έχει γίνει ήδη πρόβα – τζενεράλε. Όχι όμως στον Έβρο αλλά στη Σμύρνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μολών λαβέ λοιπόν…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου