Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Νότια Αφρική: «Λησταρχίνες σπέρματος» βίασαν 25χρονο υπό την απειλή όπλου και τον πέταξαν στο δρόμο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

-->

Οι δύο γυναίκες τον ανάγκασαν να πιει μια ουσία πριν τον βιάσουν - Οι αρχές τις αναζητούν

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 25χρονος που έπεσε θύμα βιασμού από δύο γυναίκες στη Νότια Αφρική.
Η αστυνομία αναφέρει πως ο 25χρονος έκανε οτοστόπ στην επαρχία Limpopo όταν οι δύο γυναίκες σταμάτησαν για να τον πάρουν μαζί τους.

Λίγο αργότερα όμως βρέθηκε να κρατείται υπό την απειλή όπλου. Οι δύο γυναίκες τον ανάγκασαν να πιει μια ουσία πριν τον βιάσουν.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο αφού τον πέταξαν στον δρόμο στην πόλη Tzaneen.

«Μετά τη δοκιμασία του συνέχισαν να οδηγούν και τον πέταξαν σε απομονωμένη περιοχή κοντά στο Tzaneen CBD. Εκεί πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία», δήλωσε ο υπολοχαχός Moatshe Ngoepe.

Ο βιασμός έρχεται μετά από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων από τις ονομαζόμενες «λησταρχίνες σπέρματος» στην περιοχή Limpopo.

Τον Μάιο ένας 23χρονος υποστήριξε ότι τον βίαζε επανειλημμένα συμμορία τριών γυναικών για τρεις μέρες. Είχε πάρει ταξί από τον Πρετόρια που πήρε λίγο αργότερα διαφορετική πορεία. Του έδωσαν άγνωστη ουσία που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε ήταν σε ένα δωμάτιο με μονο κρεβάτι. Τον ανάγκαζαν να πίνει ενεργειακά ποτά καθώς τον βίαζαν.

Ένας δάσκαλας απήχθη τον Ιούλιο από τρεις γυναίκες που προσφέρθηκαν να τον πετάξουν στον προορισμό του ενώ περίμενε λεωφορείο στη Ζιμπάμπουε.

Άλλος δάσκαλος στο Bulawayo βιάστηκε ομαδικά από 4 γυναίκες τον Φεβρουάριο.

Το 2011 τρεις γυναίκες βρέθηκε να έχουν 31 προφυλακτικά γεμάτα σπέρμα όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο οι αρχές.


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου