Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ»

-->
Η θρησκεία υπαρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια με πολλά διαφορετικά είδη θρησκευτικών πεποιθήσεων διάσπαρτων σε όλο τον κόσμο. Στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, ο κ. Μπράουν δήλωσε: «Ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ μοιράζονται ένα ευαγγέλιο επι της ουσιας και είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε όλοι.»
Οι θρησκείες μας είναι πολύ πιο παρόμοιες από αυτές που είναι διαφορετικές,θα ξεκινησουμε να εχουμε τις ιδιες πνευματικές εμπειρίες μέσα από τις διασυνδέσεις μεταξύ μας.
Η ανάγκη μας για αυτόν τον εξωτερικό θεό, που κάθεται εκεί και μας κρίνει … θα μειωθεί και τελικά θα εξαφανιστεί ». Και προσωρα σε μια πρόβλεψη της εμφάνισης … «κάποιας μορφής παγκόσμιας συνείδησης που θα αντιλαμβανόμαστε κατι που θα γινει θεϊκή μεσα μας».
Οι περισσότερες από αυτές τις θρησκείες μοιράζονται κοινές αρχές οπου το πιο συνηθισμένο πράγμα για όλες τις θρησκείες είναι η ύπαρξη ενός ανώτερου όντος που κρίνει τους θνητούς και είναι ο γνωστός δημιουργός του σύμπαντος.
Η θρησκεία έχει φέρει στον κόσμο μεγάλους και τρομερούς πολέμους, αλλά ορισμένοι λειτουργοιθρησκειων έχουν ασκήσει την πιστη τους για καλό και έχουν προσπαθήσει να διαδώσουν την ειρήνη.
Αλλά η θρησκεία καθίσταται σιγα σιγα ξεπερασμένη καθώς μπαίνουμε στην πιο εξέχουσα εποχή της επιστήμης μεσα στους αιώνες, την ψηφιακή εποχή. Η ψηφιακή εποχή κυβερνά αυτη την στιγμη την ανθρωπότητα καθώς ο χρόνος εξελίσσεται!!!
Και ο γνωστός συγγραφεας Dan Brown συνεχισε να επισημαίνει πολλά πράγματα σχετικά με το μέλλον της θρησκείας και των υπολογιστών. Πιστεύει ότι η παραδοσιακή θρησκεία θα εξαφανιστεί και ότι ο Θεός θα αντικατασταθεί από μια τεχνητή νοημοσύνη, μια νέα θρησκεία που δημιουργείται από μηχανές. Θα εξαφανιστεί όλη η θρησκεία στο μέλλον;
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα….Αλλά Πρώτα Θυμηθείτε ότι όλα αυτά που μαθαίνετε σήμερα από αυθεντίες του συστήματος κάποιος σας τα έχει πει πρώτος εδώ και πολλά-πολλά χρόνια προσπαθώντας να προετοιμάσει μέσα σας τις άμυνες της κατανόησης και της πληροφορίας..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου