Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!

-->
ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν από τις Αλβανούς το τελευταίο διάστημα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο τα οποία σαφώς  στοχοποιούν την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο , μέλη της ελληνικής Χρυσής Αυγής  φέρονται από προκλητικό δημοσίευμα να προέβησαν σε «βομβιστική επίθεση» στην κατοικία του «προέδρου» της αποκαλούμενης Τσαμουριάς, Φεστίμ Λάτο  στις Κάτω Χώρες.
Τα μέλη  της Χρυσής Αυγής, διότι αυτό το κόμμα κατονομάζουν,  σύμφωνα  πάντα με τους Αλβανούς  φέρονται να ανέλαβαν κιόλας  την ευθύνη της επίθεσης. Καμία ανακοίνωση όμως δεν υπήρξε ούτε στα ελληνικά ούτε στα ξένα ΜΜΕ που να δικαιολογεί αυτό τον ισχυρισμό των Αλβανών για οποιοδήποτε  .
Το πρωί της ημέρας 22 Αυγούστου  2017 γύρω στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη στην κατοικία του προέδρου του ανύπαρκτου «κράτους» της Τσαμουριάς στην Ολλανδία.
Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές , αλλά ευτυχώς κανένα άτομο δεν τραυματίστηκε. Σε αυτή την έκρηξη χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά τύπου C4.
Η ολλανδική αστυνομία σε χρόνο ρεκόρ κατέστησε δυνατή την εξουδετέρωση των δραστών. ΄Ενα άτομο έχει συλληφθεί και είναι  στη φυλακή, ενώ το άλλο μέλος πρόλαβε  δραπέτευσε .
Ο συλληφθείς φέρεται από το αλβανικό δημοσίευμα να είναι  «ελληνικής καταγωγής» , και ο οποίος κατά τη στιγμή της σύλληψης φέρεται να  επαναλαμβάνει τις λέξεις «Θάνατος στους Αλβανούς».
Η παράταξη  της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζεται στον αλβανικό τύπο να  έχει (!!!)  αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης  στις Κάτω Χώρες, πράγμα που δεν υπάρχει όμως στον ελληνικό τύπο ή αλλού .
Ο χώρος όπου έγινε η επίθεση είναι ένας από τους πιο καλά φυλασσόμενους τομείς στην Ολλανδία μιας και διαμένουν διπλωμάτες , από τότε που ξεκίνησαν τα λαμβάνονται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ελέω ισλαμικής τρομοκρατίας στις περιοχή .
Σε αυτήν την περιοχή φέρεται ότι μένει και ο συγκεκριμένος Αλβανός «πρόεδρος» με μεγαλοϊδεατικές  τάσεις που θέλει να δημιουργήσει το κράτος της Τσαμουριάς στα πρότυπα του κράτους του Κοσσυφοπεδίου .  
Το άτομο που συνελήφθη μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει τίποτα για το ποιοι ήταν  οι συνεργάτες του, συνεχίζει παρακάτω το άρθρο , αλλά οι Αλβανοί φαίνεται ότι είναι σίγουροι ότι πίσω από την πράξη αυτή ευρίσκονται Έλληνες υπήκοοι.
Ο «Πρόεδρος»  της Δημοκρατίας  των Τσάμηδων όταν ρωτήθηκε  για το γεγονός , και το ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση, απάντησε : «Πιστεύω στην ολλανδική δικαιοσύνη ότι θα το επισημάνει ως  σοβαρό γεγονός. Πιστεύω στη θεία δικαιοσύνη της Ευρώπης  που θα είναι μαζί μας στο δρόμο που έχουμε ξεκινήσει. Δεν φοβόμαστε κανέναν.
Παροτρύνω όλους τους Αλβανούς  να μην δρουν από του κεφαλιού τους . Η δικαιοσύνη θα καταδικάσει τα κακόβουλα άτομα, όπως έκαναν το ίδιο με τους παππούδες τους ( αναφέρεται μάλλον στους Έλληνες)   . Είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε» .
Η βομβιστική επίθεση έρχεται τη στιγμή που ο αποκαλούμενος  «Πρόεδρος» του απίθανου κράτους της Τσαμουριάς,  είχε μόλις επιστρέψει από ένα θριαμβευτικό  ταξίδι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, το Σαν Μαρίνο και το Βατικανό, όπου έλαβε υποστήριξη  από τις χώρες αυτές για την ανεξαρτησία της Τσαμουριάς .
Για την πραγματοποίηση της επίθεσης μπορεί να υπήρχε  συντονισμός από  ριζοσπαστικές ομάδες Σέρβων και  Σκοπιανών, καταλήγει το αλβανικό άρθρο που έχει στόχο να προκαλέσει την αντίδραση όσο πιο πολλών  Αλβανών κατά των Ελλήνων  .
Την ίδια στιγμή ένα άλλο γνωστό μας «παλικάρι»,  ο Ταχήρ Βελίου,  γνωστός εθνικιστής απειλεί για επεισόδια αύριο που είναι ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην περιοχή Κολικόντασι της Βορείας Ηπείρου.
Νέες προκλήσεις σε βάρος της ελληνικής εθνικής μειονότητας φαίνεται να σχεδιάζει ο ακραίος εθνικιστής Βέλιου με αφορμή την γιορτή του Αγίου Κοσμά, η οποία τιμάται με ιδιαίτερη κατάνυξη στην Αλβανία, όπου άλλωστε βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου.
Ο Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος επιδίδεται σε σειρά προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδας καλεί αυτή την φορά τους βετεράνους του UCK, του Απελευθερωτικού Στρατού Κοσυφοπεδίου, να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Επικαλείται είσοδο στην Αλβανία μελών της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να απευθύνει το κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο στα σύνορα, ωστόσο όλοι βλέπουν πίσω από την ενέργεια αυτή, ότι αποσκοπεί στην παρεμπόδιση κάθε πιθανού προσκυνητή από την Ελλάδα.

Νέα πρόκληση Αλβανού εθνικιστή από Enikos_gr
Η ουσία όμως είναι, και από την στάση πολλών Ευρωπαίων αξιωματούχων , ότι   μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους  των Σκοπίων και την προσπάθεια υφαρπαγής της ελληνικής ιστορίας, οι μυστικές υπηρεσίες της δύσης  και της νέας τάξης ..προετοιμάζουν την δημιουργία νέου Αλβανικού «μορφώματος» στα Βαλκάνια,  με το όνομα κράτος της ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ , το οποίο απειλεί με υφαρπαγή εδαφών , την Σερβία, το Μαυροβούνιο , την ΠΓΔΜ, αλλά  και την Ελλάδα.
Κύριος στόχος αυτού του κρατιδίου θα  είναι , Έλληνες , Σλάβοι, και φυσικά η Ορθοδοξία . Η δύση θέλει να αλώσει την περιοχή ώστε οι Ρώσοι να μην μπορούν να ελέγχουν χώρες μέσω της θρησκείας και της καταγωγής. 
Οφείλουμε  για αυτό τον λόγο και παρά τα προβλήματα μας στην πατρίδα μας να έχουμε τα «μάτια και τα αυτιά μας ορθάνοιχτα για να μην βρεθούμε ξανά εξ απήνης» στα άνομα  αυτά σχέδια των δυτικών.

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου