Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ολοκλήρωση Λούπας με κώδικα 1818… αναμένατε σεισμό!

-->
Η λούπα ξεκίνησε με τα αεροπλάνα , γνωρίζαμε για το τραίνο , ήρθε το ελικόπτερο … έμενε να κάνει εμφάνιση το λεωφορείο… !
Επειδή όμως είναι άκεντρη η λούπα..δεν πήγε δυάδα , μονάδα ,μονάδα κλείδωμα ..πχ λεωφορείο,λεωφορείο, τραίνο ,αεροπλάνο κλείδωμα …άλλα πήγε με δυάδα , μονάδα ,ξανα αρχή ως Τριάδα …δηλαδή ..αέρας,αέρας, γη ,αέρας — αεροπλάνο,αεροπλάνο,τραίνο,ελικοπτερο…και καταλήγει σε λεωφορείο….για να εξάγουμε συμπέρασμα ότι μιλάμε για λούπα θα έπρεπε μέσα στο τελευταίο ατύχημα εμφανώς να έχουμε τους κώδικες τους …!
Η είδηση λοιπόν όπως βγήκε από τα ξένα μέσα …
loupa










(CNN)A tour bus collided with a tractor-trailer near Palm Springs, California, early Sunday morning, officials said.
Up to 10 people were killed in the accident, according to CNN affiliate KESQ.
Twenty-one people were taken to the hospital, said the California Highway Patrol.
CNN Map
102
















The accident happened at 5:17 a.m. local time on Interstate 10, officials said.
California Highway Patrol said the highway will be closed for several hours.
Αρα αναμένουμε γεγονός με γενικό σοκ και δέος , συνήθως σεισμό σε κανονική ακολουθία λούπας , σε περίπτωση νέας λούπας με νεα στοιχεία υπάρχει περίπτωση αντι για σεισμό να έχει σηματοδοτηθεί αρχή εκκίνησης θυσίας η μεγάλου false flag !
(Παρατηρηση Νο 1: Όταν αναφερόμαστε σε γεγονότα λούπας και φαίνεται να ομιλούμε γενικά δεν ομιλούμε για απλά γεγονότα που η τύχη θα μπορούσε να μας στηρίξει! Όσοι μας ακολουθούν γνωρίζουν ότι της φορές που δείξαμε γεγονότα αυτά ήταν απόλυτα σπάνια ! Δεν μιλάμε δηλαδή για ένα εξάρι σεισμό στον κόσμο! Η για ένα απλό γεγονός false flag αλλά για γεγονός που είτε η ισχύ του είτε τα στοιχεία του για μια ακόμα φορά θα σας δείξουν την πραγματικότητα που δημιουργούν οι καθρέφτες !!!!….)
Με μεγαλύτερη εμβάθυνση στα γενικά στοιχεία της λούπας ίσως φτάσουμε και σε στόχευση περιοχής ! Αλλά και να το κάνουμε δεν θα το αναφέρουμε μιας και ηδη η αναφορά αυτου του άρθρου γίνεται προς αναίρεση του όποιου σχεδιασμού έχει ηδη δρομολογηθεί μέσα από την κωδική τους γλώσσα!
(Παρατηρηση Νο 2 : Αν πχ αυτή την στιγμή ένας κβαντικός υπολογιστής όπως το d-wave έχει αποφασίσει να δημιουργήσει ένα ντόμινο που θα φέρει το νέο μεγάλο γεγονός άμεσα …τότε η παρατήρηση ένα ..έκανε όλα όσα μπορούσε να ανακόψει την εντολή!)
Δεν θα εγκλωβίσουμε τις πιθανότητες κυνηγώντας τα παλαμάκια κοινώς …άλλα θα αφήσουμε το άρθρο που προειδοποιεί για μια νέα στημένη πραγματικότητα να είναι ο καθρέφτης στης πράξεις τους!

Stranger…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου