Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ! Πως μετέτρεψε τις δραχμές σε ευρώ

-->
Όπως είναι γνωστό ο αλχημιστές στο μεσαίωνα διατυμπάνιζαν ότι μπορούν διάφορα μέταλλα να τα μετατρέψουν σε χρυσό. Έτσι σήμερα και ο κ. Καλογρίτσας μετέτρεψε τις παλιές καλές δραχμούλες σε ευρώ.
Όπως όμως θυμούνται όλοι οι Έλληνες το 2002 που μπήκε η Ελλάδα στοπ ευρώ η μετατροπή ήταν 341,75 δραχμές , 1 ευρώ. Κατ’ επέκταση 341,75 εκατ. δραχμές αντιστοιχούν με 1 εκατ. ευρώ.
Ο απλός αυτός τρόπος μετατροπής φαίνεται πως δεν ισχύει για τον κ. Καραμπάτσο και τον κ. Καλογρίτσα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, η έκταση των 3.000 στρεμμάτων από τα 5.000 στρέμματα του κ. Καραμπάτσου είχαν αποκτηθεί το 1999 με προσύμφωνο για περίπου 50 εκατ. δραχμές. Που σημαίνει για 145.000 ευρώ.
Από το ποσό αυτό βέβαια μέχρι τα 52 εκατ ευρώ, για τα οποία υπερθεμάτισε ο κ. Καλογρίτσας υπάρχει…. Καραγκιόζιος απόσταση. Να σημειωθεί βέβαια ότι τα βοσκοτόπια καραμπάτσου, που παραχώρησε (;) στον κ. Καλογρίτσα ήταν με προσύμφωνο που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να έχει νομή και κατοχή αλλά όχι κυριότητα. Σύμφωνα με νομικούς, εάν δεν έχει γίνει οριστικό συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει η όποια παραχώρηση

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου