Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΟΛΑΝΤ – ΚΑΜΕΡΟΝ ! «Να φύγετε – Πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες»

-->
Σκληρή υποδοχή επεφύλαξε ο Φρανσουά Ολάντ στον Ντέιβιντ Κάμερον με αφορμή τις τελετές μνήμης για τα 100 χρόνια της μάχης του Σομ.
Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί, διεμήνυσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, σε νέες του δηλώσεις αναφορικά με το Brexit.

Η δήλωση έγινε στον απόηχο του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Κάρολος, οι πρίγκιπες της Βρετανίας, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ συναντήθηκαν και απέτισαν φόρο τιμής στους 1,2 εκατ. άνδρες που σκοτώθηκαν, τραυματίσθηκαν ή εξαφανίσθηκαν κατά τη διάρκεια της πεντάμηνης αυτής της μάχης.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολάντ ξεκαθάρισε ότι η απόφαση που ο βρετανικός λαός έλαβε στις 23 Ιουνίου δεν μπορεί να αλλάξει και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τώρα οι Βρετανοί «πρέπει να υποστούν τις συνέπειες».

«Μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν πλεονεκτήματα και αυτό είναι κάτι το οποίο πιστεύω πως οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν. Αλλά η απόφαση έχει ληφθεί και δεν μπορεί να καθυστερήσει αλλά ούτε και να ακυρωθεί», ανέφερε ακόμη, υπογραμμίζοντας πως «τώρα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου