Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους νεκρούς των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά το Χόλυγουντ βλέπει «νεοναζί τρομοκράτες»

-->
O εβραϊκής καταγωγής Άγγλος ηθοποιός Daniel Radcliffe (Ντάνιελ Ράντκλιφ) γνωστός από τις ταινίες Χάρι Πότερ, πρωταγωνιστεί στην ταινία “Imperium”, ως νεαρός πράκτορας του FBI, Nate Foster.
Η ταινία, όπως λέει, είναι εμπνευσμένη «από αληθινά γεγονότα».
Στο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε τον Radcliffe ως το νεαρό, ιδεαλιστή πράκτορα του FBI Nate Foster, ο οποίος πηγαίνει σε μια μυστική αποστολή για να αποτρέψει μια τρομοκρατική ομάδα Λευκών ρατσιστών να κατασκευάσει μια κακιά βόμβα, όπως γράφει το Entertainment Weekly.
Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους νεκρούς των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά το Χόλυγουντ βλέπει «νεοναζί τρομοκράτες» - Εικόνα1
Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Imperium, πολλοί άνθρωποι επέκριναν την ταινία, ότι για μια ακόμη φορά το Χόλυγουντ αποφεύγει να αγγίξει τo θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, επιλέγοντας να δείχνει συνεχώς άλλους «κακούς», και ποιοι είναι καλύτεροι από τους «λευκούς ρατσιστές». Κάποιοι είπαν ότι η ταινία έμμεσα επιτίθεται στον Τραμπ.
Ένας σχολιαστής είπε, «Με την ισλαμική τρομοκρατική να δολοφονεί κάθε μέρα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με τους μαύρους να διαπράττουν τη συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών και των διαφυλετικών βίαιων εγκλημάτων στην Αμερική, και με την βίαιη εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που συνεχώς εισέρχονται στις ΗΠΑ, το Χόλιγουντ κάνει μια φανταστική ταινία προπαγάνδας σχετικά με κάποια νεοναζί λευκά αγόρια».
Ένας άλλος είπε, «Ίσως με αυτό προσπαθούν να ανακόψουν τον Trump, το οποίον πολλοί λένε ότι είναι «Χίτλερ», επειδή θα μας οδηγήσει στον «φασισμό». Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους νεκρούς των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά το Χόλυγουντ βλέπει «νεοναζί τρομοκράτες» - Εικόνα2Π.χ., η ομοφυλόφιλη με εβραϊκές ρίζες γνωστή Αμερικάνα παρουσιάστρια του MSNBC Rachel Maddow (φωτο), δήλωσε ότι διαβάζει βιβλία για την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, φοβούμενη την νίκη του Τραμπ!.
Άλλοι λένε ότι η ταινία ίσως επιτίθεται στο Brexit, επειδή «οι ηγέτες του Brexit είναι κυριολεκτικά ναζί».
Ο παραγωγός της ταινίας Daniel Ragussis (προφανώς ελληνικής καταγωγής) αποκάλυψε ότι η ταινία συν-γράφτηκε από τον Michael German, ο οποίος ήταν πρώην πράκτορας που για πολλά χρόνια είχε εισχωρήσει κρυφά στο εσωτερικό του νεο-ναζιστικού κινήματος.
Ο Ragussis είπε ότι όσο έκανε την ταινία, τόσο περισσότερο ένιωθε ότι ήταν σχετική με τη σημερινή πραγματικότητα. «Είμαστε μάρτυρες μιας αύξησης σε όλη την Ευρώπη ακροδεξιών ομάδων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βρίσκονται σχεδόν κοντά να νικήσουν στις εθνικές εκλογές», δήλωσε.
Προσέξτε πόσο αισχρά ο κ. Daniel συνέδεσε την άνοδο των νόμιμων πατριωτικών / εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη με τους «τρομοκράτες ρατσιστές» της ταινίας του. Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τους νεκρούς των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά το Χόλυγουντ βλέπει «νεοναζί τρομοκράτες» - Εικόνα3
Πιο αισχρά ακόμα, στο trailer της ταινίας (στο 1:19) παρουσιάζεται μια σκηνή από την μεγαλειώδη πορεία στην Πολωνία κατά την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ως δείγμα «νεοναζί»!!!.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘Imperium’ είναι η 19η Αυγούστου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου