Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είστε έτοιμοι να ψηθείτε; Έρχεται καύσωνας-Πότε ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς

-->
Φαίνεται πως έχει βαλθεί να μας... τρελάνει ο καιρός τον Ιούνιο. Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που «χτύπησαν» τις τελευταίες ημέρες τις περισσότερες περιοχές της χώρας έρχεται καύσωνας!
Δείτε πού και πότε ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 42 βαθμούς Κελσίου – Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για αύριο, Τέταρτη (15-06-2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά τις πρωινές ώρες και στα βόρεια το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Την Πέμπτη (16-06-2016) προβλέπονται αραιές νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινες ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Την Παρασκευή (17-06) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Κατά περιόδους στα δυτικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.
Το Σάββατο (18-06), την Κυριακή (19-06) και τη Δευτέρα (20-06) ο καιρός γενικά αίθριος και κατά περιόδους στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά νεφώσεις κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία το Σάββατο στο Αιγαίο την ήμερα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλό για την εποχή επίπεδα κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει τους 38-40 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου