Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Το «σχέδιο Β» του ΝΑΤΟ: προετοιμασίες για το μεγάλο πόλεμο εναντίον της Συρίας

-->
Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για το νέο ανατολικό μέτωπο εναντίον της Ρωσίας φέρνοντας αυτή την εβδομάδα τα πρώτα αμερικανικά F-22 Raptor stealth μαχητικά αεροσκάφη στη Ρουμανία.
Η στενή συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας συνεχίζεται καθημερινά! Όχι για το θέμα των μεταναστών και καμία κρίση μετανάστευσης Σύριων πολιτών. Στην πραγματικότητα, ο κύριος σκοπός είναι να προκαλέσουν ένα μεγάλο πόλεμο εναντίον της Συρίας, κάτι που ο τούρκος δικτάτορας Ερντογάν προετοιμάζει εδώ και χρόνια.
Και ο φασιστικός οργανισμός του ΝΑΤΟ λειτουργεί ασταμάτητα, για παράδειγμα, οι Γερμανοί στήνουν μια μόνιμη στρατιωτική αεροπορική βάση στην Τουρκία… οι Αμερικανοί τοποθετούν κινητούς εκτοξευτές πυραύλων κατά μήκος των συριακών συνόρων!!!
Θα τοποθετούσαν εκτοξευτές πυραύλων αν στην πραγματικότητα σχεδιάζανε να λύσουν τον εμφύλιο πόλεμο ειρηνικά;;;
Ο ερευνητής και δημοσιογράφος Peter Orzechowski, ονομάζει τις εντατικές προετοιμασίες για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Συρίας το «σχέδιο Β». Τα δύο ή τρία χρόνια, του πόλεμου ήταν από την αρχή το σχέδιο Α. Η πρόσφατη ειρηνευτική διάσκεψη-παραπλάνηση έγινε για να κοροϊδέψουν τους δυτικούς πολίτες και να κερδίσουν χρόνο…. αργότερα θα μπορέσουν να ρίξουν τα βάρη στον προέδρο της Συρίας Άσαντ και τη Ρωσία γιατί δεν θα βρεθεί καμία λύση.
Γερμανική συγκέντρωση στρατευμάτων στην Τουρκία
Σε γερμανικές πηγές διαβάσαμε ότι ο Ομπάμα απαίτησε από τη Μέρκελ ότι η Γερμανία θα πρέπει να στηρίξει στρατιωτικά την Ανατολική Ευρώπη. Με την γερμανική «προστασία» κατά της Ρωσίας το σχέδιο του πολέμου πλησιάζει και στα ανατολικά της Ευρώπης. Τα γερμανάκια στέλνουν κατευθείαν 5.500 στρατιώτες στα ανατολικά στο νέο μέτωπο που θα ανοίξει το ΝΑΤΟ!!!
Επίσης θα χαλάσουν 65 εκατ. γερμανικά ευρώ για να χτίσουν μια μόνιμη βάση στην Τουρκία. Η βάση προορίζεται για τα γερμανικά Tornado μαχητικά-βομβαρδιστικά και τα Airbus αεροσκάφη της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ. Η Γερμανία και η Τουρκία διαπραγματεύονται την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των γερμανικών στρατευμάτων και αεροσκάφων στην Τουρκία.
Ετοιμαστείτε γιατί αυτό που έρχετε θα είναι μεγαλύτερο και απο τον ΒΠΠ.
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου