Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ» ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΔΩΝΙΣ-ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – Στα δικαστήρια η συνέχεια

-->
Έντονη ήταν η τηλεοπτική αντιπαράθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με τον κ. Γεωργιάδη να προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.
Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεοπτικής εκπομπής Focus στην Οικονομία της ΕΡΤ, στην οποία, μεταξύ άλλων, καλεσμένοι ήταν οι δύο πολιτικοί.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Να είναι προσεκτική η ΝΔ, και ειδικά ο κ. Γεωργιάδης να είναι προσεκτικός. Ειδικά όταν είμαι εγώ στο πάνελ».
f37841695126693ff1f24d1444e9df4d
Ο κ. Γεωργιάδης, ακούγοντας τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ διερωτήθηκε τον λόγο και ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε: «Να σας απαντήσω γιατί με προκαλείτε» και πρόσθεσε: «Χίλιες φορές ο Πολάκης που είναι αθυρόστομος και δεν έχει σχέση με τα «σκληρά κολάρα», τους δολοφόνους, τους υπερπατριώτες. Και καλά έκανε, γιατί, αν δεν το ξέρετε, στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχει μπει εισαγγελέας. Μήπως ξέρετε για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ποιος την έφερε πρώτος στη δημοσιότητα; Ο Πάνος Καμμένος την έφερε, έχετε δει ποια ονόματα είναι μέσα;»
Ο κ. Παπαχριστόπουλος συνέχισε και αναφερόμενος στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ σχολίασε: «Επειδή μιλάει πολύ για θέμα ηθικής τάξης, θέλω να του θυμίσω ότι ο πρώην αρχηγός του «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη», ήταν βουλευτής του τότε ο κ. Γεωργιάδης. Θέλετε να σας θυμίσω τι κάνατε στη Βουλή τότε, κύριε Γεωργιάδη;»
«Δεν ξέρετε γιατί μιλάτε», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε: «Σας έχω για άνθρωπο ηθικό».
80ac753c0474a605699033d96c749573
Στη συνέχεια, η εκπομπή πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.
Όταν ο κ. Γεωργιάδης πήρε πάλι τον λόγο, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε ότι την Τετάρτη θα καταθέσει μήνυση και αγωγή στον κ. Παπαχριστόπουλο, ενώ τόνισε πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει από τη Βουλή την άρση της ασυλίας του. «Θα πάμε στο δικαστήριο, θα πει αυτά που είπε στην τηλεόραση».
905592e1939c98d0236b5d7caf0ebf22

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου