Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βουλγάρικα περιπολικά σε ελληνικό έδαφος !!!

-->
Με τη διάνοιξη του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας στην περιοχή μας δεν θα έρθουν μόνο Βούλγαροι επισκέπτες και τουρίστες αλλά θα έρθουν μαζί τους και Βούλγαροι αστυνομικοί, οι οποίοι θα περιπολούν στην περιοχή της Ροδόπης !

Την είδηση, την οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν γνωρίζαμε, μας τη γνωστοποίησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Κώστας Κατσιμίγας και μας την επιβεβαίωσε ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος με τη θητεία του στο ΥΠΕΞ είναι άριστος γνώστης διακρατικών σχέσεων και συμφωνιών.

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν δείτε περιπολικά της βουλγάρικης αστυνομίας στην Πάνδροσο ή στην Καρυδιά. Ο ρόλος των Βούλγαρων αστυνομικών θα είναι να ελέγχουν τους Βούλγαρους υπηκόους εντός της ελληνικής επικράτειας ή να τους βοηθούν σε περίπτωση που εμπλακούν σε οποιοδήποτε συμβάν.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι αντίστοιχα ελληνικά περιπολικά θα βρίσκονται για τον ίδιο λόγο εντός της βουλγάρικης επικράτειας ενώ να τονίσουμε ότι εκτός της Ροδόπης και της περιοχής του Κίρτζαλι μέχρι και πέρσι η διακρατική συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών προέβλεπε Βούλγαρους αστυνομικούς να περιπολούν στην Κατερίνη και Έλληνες αστυνομικούς να περιπολούν στο Μπάνσκο.

ΠΗΓΗ:http://fonirodopis.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου